Motta varene

Med en gang bestillingen er fullført vil du motta en automatisk ordrebekreftelse på e-mail. Ordre med varer som er på lager vil bli sendt innen 1-3 dager. Når ordren din blir sendt vil du motta e-mail med sporingsnummer og link til angrerettskjema. Det tar normalt 1-3 dager med posten før varene er fremme på ditt postkontor. Du kan hente ut varene med ditt sporingsnummer, eller du kan bruke hentelapp som posten sender deg i postkassen.

Fra din pakke ankommer ditt postkontor, har du 14 dager på å hente den ut. Dersom du ikke henter pakker innen 14 dager, vil den bli returnert til oss. Posten vil da fakturere oss for sending frem og tilbake. Slike uavhentede ordre vil bli belastet med et frakt og administrasjonsgebyr på kr 300 for å dekke inn kostnadene vi unødvendig har blitt belastet med.

Vi tar forbehold om skrivefeil og feil pris-setting.

 

Tilbudsvarer:

Tilbudsvarer byttes ikke!!!!

 

Reklamasjon:

Classic Interiør gir 2 års reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Det omfatter fabrikkasjonsfeil- og materialfeil som konstateres ved å bruke varen normalt. Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader eller slitasje, direkte eller indirekte, som har oppstått som følge av feil betjening, dårlig vedlikehold, vold eller uautoriserte inngrep. Reklamasjon av feil og mangler, som bør oppdages ved sedvanlig undersøkelse av varen, skal meddeles Classic Interiør innen rimelig tid. Varen kan deretter returneres for reparasjon, bytting eller etter avtale event. krediteres. I forbindelse med reklamasjonssaker betaler Classic Interiør returneringsomkostningene innenfor et rimelig omfang.

I tilfeller når vi av ulike årsaker blir bedt om å ha varene liggende på vent, påbegynner reklamasjonsretten fra dagen ordren blir mottat.

Reklamasjon og retur av varer:

Ved feil, mangler eller uteblitt leveranse ber vi om at hendvendelsen blir rettet til

Classic Interiør
Tonsveien 135
3370 Vikersund
Norge
Tlf: 930 39 071
Email: gro.anette@hotmail.com

Varereturnering foregår også til denne addresse, legg merke til at vi ikke mottar pakker sendt pr. oppkrav. Returnering kan også skje ved å nekte mottagelse, eller ved å levere varen personlig hos oss. Det er ikke et krav, men saken går fortere hvis fyldig informasjon følger pakken, f.eks kopi av ordrebekreftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvor refusjonen skal gå til, kopi av event. forutgående korrespodanse mm.

Angrerett:

Du har 14 dager angrefrist fra den dagen du mottar varen. Varen kan du da returnere til oss, og den må være forsvarlig innpakket og i original emballasje. Ansvar for at returvare når fram til oss, samt kostnader ved returnering, påfaller kjøper. I tilfeller hvor kunder ønsker å benytte seg av angreretten vil hele kjøpesummen bli refundert kjøpers konto. Alle fraktutgifter i forbindelse med kjøpet er det kjøper som må betale, og dette vil ikke bli refundert. Vi ber deg om å returnere følgeseddel og angrerettskjema som følger varen, skriv en notis på hva du vil bytte, hvis du ønsker å bytte varen. Vi refunderer dessverre ikke tilbudsvarer, ei heller metervare, det være seg stoff, voksduk eller bånd, da dette kuttes på bestilling.

Ved spesialbestillinger, dvs hvor kunden ber oss om å bestille inn en spesifikk vare for dem, er der ikke angrerett.

I tilfeller når vi av ulike årsaker blir bedt om å ha varene liggende på vent, påbegynner angrefristen fra dagen ordren blir mottat.

Dersom en bestilt ordre ikke hentes ut ved sitt postkontor når denne kommer, og således returneres til Classic Interiør vil det komme et straffegebyr på 300kr, som dekker frakt og varehåndtering.

Priser

Prisene inkluderer 25% moms.
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

KLARNA

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.
Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbrukerne skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Fakturahandler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Kontopasser for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.